SH-Enterprise | Over ons
446
page-template-default,page,page-id-446,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

SH-Enterprise voorziet in een ondersteunende rol op basis van advies, training aan instellingen / organisaties die niet voldoende zijn voorbereid op een crisis en calamiteiten binnen de eigen organisatie.

Dé missie binnen deze dienstverlening is om bij cliënten awareness te creëren ter voorbereiding op een mogelijke crisis ter voorkoming van grote imagoschade waarbij de continuïteit van bedrijfsprocessen in het geding komen.

 

SH-Enterprise onderscheidt zich door een oplossingsgerichte benadering, operationele vakkennis, kwaliteit, onafhankelijkheid en discretie waarbij, de cliënt centraal staat. Van planvorming naar operationeel werken met als nadruk de eenvoud “keep it simple”

 

SH-Enterprise is actief binnen de volgende werkgebieden:

  • Zorginstellingen
  • Onderwijsinstellingen
  • Mechanische en Chemische rampen
  • CBRNe (Chemisch, Biologisch, Radiologisch, Nucleair en explosief.)
  • Evenementen organisaties

SH-Enterprise  heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen waarbij medical teams nodig zijn voor de opvang van slachtoffers die betrokken zijn bij het evenement.

Het maken van draaiboeken en een risicoanalyse van het evenement liggen hier aan ten grondslag voor een optimale voorbereiding met verschillende ketenpartner