SH-Enterprise | Evenementen
487
page-template-default,page,page-id-487,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Evenementen

Sport evenementen en veiligheid

 

De organisatie van een evenement is een complexe aangelegenheid, zeker als het aankomt op de veiligheid van je bezoekers. Er zijn veel betrokkenen en veel verschillende belangen, imago speelt bijvoorbeeld een prominente rol bij de organisatie van evenementen. Evenementenorganisaties investeren veel geld in de preparatiefase, mede door de strenge veiligheidseisen die de gemeente voorstelt.

 

Gecoördineerde aanpak   

 

Aspecten die een rol spelen in de organisatie zijn de risicoanalyse, de vergunningverlening, de gezamenlijke voorbereiding en de gecoördineerde aanpak tijdens het evenement.

 

Van de eerste voorbereiding tot en met de uitvoering, hoort veiligheid een integraal onderdeel te zijn van ieder evenement. De betrokkenheid van alle relevante partners , veiligheidsregio’s  en de manier waarop betrokken organisaties zich met elkaar voorbereiden op mogelijke risico’s en incidenten.

 

Onze aanpak is erop gericht om ‘witte vlekken’ in uw aanpak te signaleren, samenwerking tussen partners te bevorderen en om u meer inzicht te geven in potentiële risico’s en de gevolgen daarvan. Voor de volgende diensten op het gebied van evenementen kunt u bij SH-Enterprise terecht:

 

Advisering evenementen                              Medisch

Risicoanalyse evenementen                        Bezoekers

Crisisoefening evenementen                       Organisatie

Observatie evenementen                             Assessment

Evaluatieonderzoek evenementen              Nazorg

 

Activiteiten

  • WP&FG 2021 Rotterdam (World Police &  Fire Games)
  • Rotterdam Marathon en overige loopevenementen
  • Erasmus MC Tour de Rotterdam
  • Zwemronde Noordereiland Rotterdam Swim