SH-Enterprise | Diensten
493
page-template-default,page,page-id-493,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Diensten

In onze dienstverlening richten we op  crisisbeheersing. Welke risico’s loopt uw organisatie en wat bedreigt uw business continuïteit?

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid en weet wat zij moet doen als zich een crisis voordoet. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw organisatie. We kijken ook naar wat de getroffenen nodig hebben “Nazorg”. Zij staan centraal in crisisbeheersing. Dat wordt nog wel eens vergeten, waardoor een crisis uiteindelijk groter wordt dan nodig. Onze moto is “Awareness in crisismanagement” . Dit past bij onze werkwijze: tijdig plannen en samen met u de juiste voorwaarden  formuleren.

Bij onze dienstverlening wordt alles op maat geleverd wat voor uw eigen organisatie van belang is oftewel “We do what we promise”

Met meer dan 25 jaar ervaring in alle velden van de gezondheidszorg binnen het Universitair medisch centrum in Rotterdam en samenwerking met ketenpartners in de wittekolom is er ruime operationele werk ervaring aanwezig. Binnen het kader van evenementen is er ruim 20 jaar ervaring bij grootschalige evenementen in de regio Rotterdam zoals de Rotterdam Marathon