SH-Enterprise | Crisismanagement
437
page-template-default,page,page-id-437,do-etfw,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Crisismanagement

SH-Enterprise richt zich op crisisbeheersing. Welke risico’s loopt uw organisatie en wat bedreigt uw business continuïteit?

Samen met u zorgen wij ervoor dat uw organisatie goed is voorbereid en weet wat zij moet doen mocht er zich een crisis voordoen. Daarbij houden we niet alleen rekening met uw organisatie. We kijken ook naar wat de getroffenen nodig hebben in de nazorgfase. Zij staan centraal in crisisbeheersing. Dat wordt nog weleens vergeten, waardoor een crisis uiteindelijk groter wordt dan nodig.

Ons moto is “Awareness in crisismanagement”. Dit past bij onze werkwijze, tijdig plannen en samen met u de juiste voorwaarden formuleren.

Bij onze dienstverlening wordt alles op maat geleverd wat voor uw eigen organisatie van belang is oftewel “We do what we promise”

Met meer dan 25 jaar ervaring in alle velden van de gezondheidszorg binnen het Universitair medisch centrum in Rotterdam en samenwerking met ketenpartners in de Wittekolom is er ruime operationele werkervaring aanwezig.

Binnen het kader van evenementen is er ruim 20 jaar werkervaring bij grootschalige evenementen in de regio Rotterdam zoals de Rotterdam Marathon